‘Winst om trots op te zijn’

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is anno 2012 een basisvoorwaarde en de aandacht voor duurzaamheid blijft toenemen. Een nog acuter en delicater thema is de manier waarop bedrijven hun verantwoorde gedrag communiceren, de echtheid van de boodschap die wordt uitgedragen en hoe die wordt ontvangen door consumenten, de eigen medewerkers en stakeholders. Omdat wij daar meer willen weten, hebben we samen met FairFocus en in samenwerking met MarketingTribune een inventariserend onderzoek onder de marketeers gehouden.  Zie her de voorlopige resultaten:  http://www.noordamdevries.nl/wp-content/uploads/2013/08/het_rendement.pdf

Op 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, wordt het volledige rapport Winst om trots op te zijn gepresenteerd.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *